Wie ben ik

Welkom.

Ik ben Trijnie Avontuur.
Trijnie Avontuur
Mijn interesse in Gezonde Voeding en Natuurlijke middelen is ontstaan doordat ik in de Drogisterij-wereld terecht ben gekomen. Toen ik jonger was had ik best veel last van overgewicht, diee’tje hier en pilletjes zo. Het werkte natuurlijk allemaal niet en zo was ik steeds aan het jo-jo’en. Zeker toen de voorverpakte voedingsmiddelen uitkwamen, lekker makkelijk en goed van smaak, gekruid en zout …. Jammie. Ik moet er nu niet meer aan denken. Door voor Drogist te gaan leren en daarnaast trainingen van diverse natuurlijke (genees)-middelen te volgen en een Cursus Fytotherapie (Kruidengeneeskunde) te doen. Kreeg ik meer inzicht in het menselijk lichaam en heb ik veel klanten in de winkel kunnen helpen. Daarna was mijn interesse gewekt en ben ik de opleiding Gewichtsconsulente gaan doen. Door mijn eigen ervaring in combinatie met alles wat ik de loop der tijd geleerd heb en van de klachten / problemen van Drogisterij-klanten, die ik vaak heb kunnen oplossen, wil ik graag mensen helpen met een Gezondere Leefstijl en Natuurlijke middelen en Voeding.

Hulpmiddelen.

Er zijn diverse goed geschreven cursussen en boeken in omloop, die ondersteunig geven om op een gezonde manier te leven. Ze zijn ook een leidraad om op gewicht te koemn en te blijven. Je kunt ze vinden op de Home-page en de onderliggende pagina’s.

Bekijk ook eens de artikelen over: Gezonde Voeding, Recepten

Neem eens een kijkje op mijn Facebook-pagina: : Gezond eten en Leven DIY .

Gezond en Vers.

Omdat ik zelf alleen maar met verse en gezonde producten kook en geen pakjes en zakjes gebruik, past dit concept prima bij mij en kan ik het ook uitdragen. Ik weet namelijk dat het werkt en dat je zoveel gezonder en lekkerder kookt. Dat je jezelf een stuk fitter voelt en tevens gewicht verliest, is natuurlijk helemaal geweldig. Daarom kan ik jou helpen met diverse trajecten als Voedingscoach.
 
Gezond eten staat voor écht eten.
Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak.
Gezond koken kost echt niet veel tijd.
Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen.

DIY – Staat voor: Doe het zelf!

Maar ook de Natuurlijke Geneeswijzen zoals: Homeophatie Fytotherapie (kruidengeneeswijze) aangevuld met Aromatherapie hebben mijn interesse en daar wil ik je graag in laten delen.

Kruidengeneeskunde.

Kruiden en Voedingssupplementen, lopen als een rode draad door mijn leven. Ik heb hier heel veel mensen mee kunnen helpen (en nog). Ik geef wat voorbeelden:
  • ADHD – in balans
  • Borderline – compleet in balans (en niet met Antipschotica)
  • Draaiduizelingen – in toom houden
  • Prostaat klachten – voorkomen
  • Maagklachten – oplossen en voorkomen
  • Ontstekingen – oplossen
  • Acne – inwendig en uitwendig behandelen
  • Darmproblemen – oplossen en voorkomen
  • Te veel om nu op te noemen.
Dit zijn allemaal bewezen problemen, die opgelost of verminderd zijn. Met oplossen bedoel ik: De onderligende klachten opsporen en niet onderdrukken.
Ik hoop hier op termijn op terug te komen en sta altijd open voor vragen / aan- of opmerkingen.

DIY – Staat voor: Doe het zelf!

Alles wat met een gezond levenspatroon te maken heeft moet je zelf doen. Je kun gestuurd worden door coaches en therapeuten, maar als je er zelf niet voor de volle 100% voor gaat lukt het eenvoudig niet.

DIY. Je moet het gewoon zelf doen en je niets aantrekken van wat anderen zeggen.

Wil je meer informatie, heb je vragen of opmerkingen. Neem contact op d.m.v. mail of bel.

Mail: trijnie-54@live.nl

Print Friendly, PDF & Email