Disclaimer

Wie gebruik maakt van de informatie van Gezond Eten en Leven DIY gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

De informatie op deze website wordt door Gezond Eten en Leven DIY met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De inhoudt van de website van Gezond Eten en Leven DIY vallen onder het  auteursrecht

Op de pagina zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten op de website van Gezond Eten en Leven DIY zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de informatie te kopiëren of openbaar te maken.

Reageren.

Via onze website is het mogelijk om te reageren, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld, Gezond Eten en Leven DIY hecht waarde aan jouw privacy!

Gezond Eten en Leven DIY garandeert niet dat de informatie en inhoud op de website te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor de bezoeker en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker leidt door het gebruik van de website ,de informatie en de inhoud van de e-books en producten.

Gezond Eten en Leven DIY is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten

Artikelen en producten van Gezond Eten en Lven DIY wordt niet samengesteld door artsen.

Gezond Eten en Leven DIY promotie beleid

Wil je iets bestellen dan moet je je meestal registreren met persoonlijke gegevens zodat het geleverd kan worden , dit staat op de betreffende  webshop aan gegeven.(Dit is geheel GRATIS)

Wij verkopen leuke en betaalbare producten, o.a. Boeken en voedingssupplementen.

Niet alle artikelen kunnen altijd retour gestuurd worden.

Zijn er eventuele klachten of iets anders dan kan je contact opnemen met de klantenservice

Natuurlijk als er iets is kan je ons benaderen.

Recht van retour:

Na ontvangst van het product heeft U 14 dagen de tijd om het product retour te sturen

Het dient binnen 14 dagen na aankoop gemeld te worden en daarna heeft u dan nog 14 dagen de tijd om het product ongebruikt in de originele verpakking voorzien van eventuele labels te retourneren

Na ontvangst van de goederen storten wij het geld terug

Let op: De inhoud van Gezond Eten en Leven DIY dient NIET als (professioneel) medisch advies of als basis voor medisch advies, diagnose en/of behandeling. Sowieso betreft Gezond Eten en Leven DIY GEEN uitoefening van de geneeskunde.

Print Friendly, PDF & Email