Disclaimer

Wie gebruik maakt van de informatie van Gezond Eten en Leven DIY gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

De informatie op deze website wordt door Gezond Eten en Leven DIY met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De inhoudt van de website van Gezond Eten en Leven DIY vallen onder het  auteursrecht

Op de pagina zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten op de website van Gezond Eten en Leven DIY zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de informatie te kopiëren of openbaar te maken.

Reageren.

Via onze website is het mogelijk om te reageren, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld, Gezond Eten en Leven DIY hecht waarde aan jouw privacy!

Gezond Eten en Leven DIY garandeert niet dat de informatie en inhoud op de website te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor de bezoeker en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker leidt door het gebruik van de website ,de informatie en de inhoud van de e-books en producten.

Gezond Eten en Leven DIY is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten

Artikelen en producten van Gezond Eten en Lven DIY wordt niet samengesteld door artsen.

De Gezond Gewicht in 8 weken methode.

De gezond Gewicht in 8 weken methode werkt bij mij, het kan zijn dat het bij jou langer gaat duren. Gezondheid is erg persoonlijk en varieert per persoon, indien je klachten krijgt, of eraan twijfelt of het programma geschikt is voor jou neem dan per direct contact op met een gekwalificeerde arts.

Let op: De inhoud van Gezond Eten en Leven DIY dient NIET als (professioneel) medisch advies of als basis voor medisch advies, diagnose en/of behandeling. Sowieso betreft Gezond Eten en Leven DIY GEEN uitoefening van de geneeskunde.

Print Friendly, PDF & Email