Hydrateer en Verzorg je huid met Arganolie.

Hydrateer en Verzorg je huid met Facial Oil

Facial Oil

Wat doet Facial Oil voor de huid?

Pure luxe voor je huid met een aangename geur.

Diep voedende Eco Beauty Facial Oil drenkt de dorstige huid met katoenextract en organische arganolie. Rijk aan vitamine E en essentiële voedingsstoffen om de huid aan te vullen. Perfect als nachtbehandeling. Vrij van parabenen. Gecertificeerd organisch.

De Eco Beauty Facial Oil staat erom bekend om de huid te hydrateren en te verzachten, bij een snel geirriteerde en droge huid. Als de huid niet voldoende talg aanmaakt, ontaat er een droog trekkerig gevoel. De talgproductie is nodig om de huid van een vetlaag te voorzien, die weer een belangrijke rol speelt om de barriere-funtie van de huid in stand te houden. De huid blijft dan soepel en droogt niet uit.

Hoe merk je dat je een droge huid hebt?

Een droge huid heeft vaak schilfers, is erg gevoelig, trekkerig en heeft snel last van irritaties. Er kan eczeem, rode plekken en kloven ontstaan. Vooral in de  winter kun je er meer last van hebben, bij schraal en guur weer.

Hoe ontstaat een droge huid?

Er zijn diverse oorzaken die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van een droge huid. Agressieve zeep, douche-producten, shampoo en te heet water, kunnen een van de oorzaken zijn, dat de vetlaag verminderd.  Koud guur winterweer, luchtvervuiling en (te veel) zon, kunnen de problemen verergeren. Het kan ook genetisch bepaald zijn, al met al een reden om de huid goed te verzorgen en te beschermen.
De Eco Beauty Facial Oil , Hydraterend en Verzachtend.
Als je de huid goed wilt hydrateren en verzorgen, kun je er voor kiezen om de huid te verzorgen met deze olie.
De olie helpt om de huid te beschermen, hydrateren en het herstellen van de huidlaag, tegen weersinvloeden en gaat uitdroging tegen. Wat ook erg prettig is , dat rimpelvorming wordt verminderd.

Hoe gebruik je  Beauty Facial Oil

Als je begint met de olie, kun je deze het beste ‘s nachts gebruiken. Zo kun je zien hoe de huid reageert. Breng niet meer dan een paar druppels aan op de te behandelen huid en masseer het met zachte ronddraaiende beweging in de huid. Als de huid goed reageert op de olie kun je het ook overdag gaan gebruiken. De olie laat geen vet-film na.
Voor meer informatie over de werking en ingredienten va de olie, kun je een reactie hieronder achter laten of een pB sturen via:
 
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.